New York

THE CITY THAT NEVER SLEEPS!
‘The city that never sleeps’, ‘the Big Apple’... wie heeft er niet van New York gehoord? Deze bruisende stad zit vol energie en is altijd in beweging. Druk toeterende gele taxí’s, het Empire State Building of Vrijheidsbeeld, waarschijnlijk de eerste dingen waar je aan denkt bij een stedentrip New York. Maar ook wel eens gedacht aan Coney- of Governors Island? Of een fietstocht door Harlem, een wijk die barst van de jazzclubs, soulfoodrestaurants en daarmee een fantastische mix van Afrikaans-Amerikaans erfgoed is? Eiland-Hoppen.nl biedt datgene wat de doorsnee toerist niet ziet, zo ga je met ons op culinaire reis door de Chelsea Market in het hippe Meatpacking District. Of maak je in Brooklyn kennis met de kunst in de woonwijken Park Slope en Gowanus. De gids vertelt tijdens het bezoek aan 2 studio’s vol passie over de verhalen erachter.
Deze bijzondere , dynamische stad is vaak overweldigend. New York bezoek je niet dagelijks en hoe heerlijk zou het zijn om deze citytrip te verlengen met een vakantie op een tropisch eiland? In alle rust nagenieten van hetgeen je allemaal hebt gezien en meegemaakt..

COMBINEER NEW YORK MET ARUBA
Combineer je stedentrip New York met het kleurrijke Aruba! Een niet alledaagse combinatie wellicht, maar waarom na je bezoek aan deze wereldstad niet heerlijk bijkomen op dit Caribische Eiland? Vanaf New York vertrekt er dagelijks (4 x per dag met United Airlines) een vlucht die je in slechts 4.5 uur naar Aruba brengt. Tijdverschil is er niet, dus na aankomst ontdek je direct ’s werelds mooiste en maagdelijk witte zandstranden. Met alle indrukken van de afgelopen dagen nog vers in je geheugen, droom je heerlijk weg onder het genot van een cocktail en het geruis van de zee en wuivende palmbomen. De Caribische Eilanden alleen voor strandgangers? Nee, Aruba heeft zoveel meer te bieden! Wat denk je van wandelen, paardrijden, golfen of één van de vele watersportactiviteiten? Bekijk nu ons aanbod en ontdek de mogelijkheden.


Mogelijke combinaties met New York

Gemiddelde temperatuur New York


JAN
FEB
MRT
10°
APR
16°
MEI
22°
JUN
26°
JUL
29°
AUG
28°
SEP
24°
OKT
18°
NOV
12°
DEC
6 °
Wil jij persoonlijke reistips van onze specialisten ontvangen? Laat dan hier je e-mail adres achter.