Aruba

EEN STUKJE NEDERLAND IN HET CARIBISCH GEBIED!

Aruba is onderdeel van de ABC Eilanden en ligt op ca. 10 uur vliegen vanaf Amsterdam. (Dagelijks wordt hier rechtstreeks op gevlogen door de KLM). Met haar uitgestrekte stranden, verborgen baaitjes en spectaculaire kliffen, maar ook het feit dat het een gemiddelde temperatuur van 28 graden heeft, maakt Aruba tot een populaire vakantiebestemming. Daarnaast is het een klein en veilig eiland waar je de gastvrije en uitbundige bevolking al snel in je hart sluit. Niet voor niets draagt het met trots de naam ‘One Happy Island’!

MAAK KENNIS MET DE LOCALS
De Nederlandse Antillen staan bekend om de azuurblauwe zee en de tropische Divi Divi boom, maar wie denkt dat je op Aruba alleen maar kunt luieren aan de adembenemende zandstranden heeft het mis! Aruba heeft veel meer te bieden dan alleen maar deze vorm van ontspanning en Eiland-Hoppen.nl laat je graag kennis maken met de lokale bevolking en haar geschiedenis. Boek onze unieke excursies, te denken aan een historische ‘Aruba downtown’ wandeling onder leiding van een gepassioneerd gids. Kies je voor de ‘Fusion of the world tour’ dan ontdek je de smaakvolle en culinaire keuken van Aruba! Creatief ingesteld? Dan is de “Whole story tour” echt wat je zoekt: een bijzonder verhaal over hoe San Nicolas van een ‘spookstadje’ door de prachtige muurschilderingen in een Art District veranderde. Vervolgens mag je zelf aan de slag, laat je creativiteit de vrije loop tijdens de aansluitende Art- Workshop.

COMBINEER ARUBA MET NEW YORK
Wist je dat Aruba uitstekend te combineren is met een stedenreis naar New York? Begin je vakantie met een verblijf in de dynamische “Big Apple” en ontdek Manhattan, Wall Street en het Empire State Building. Voel je nietig tussen de gigantische wolkenkrabbers en laat je meevoeren in de grootste stad van de VS. Op de laatste dag vlieg in je in slechts 4.5 uur naar het tropische, altijd ontspannen Aruba. Tijdverschil is er niet, dus geniet na aankomst direct van het eiland dat zich gelukkig prijst met de meeste zonnige dagen van de Caraïben. Een grotere contrast is waarschijnlijk niet denkbaar, maar wát een afwisseling en diversiteit! Bekijk snel ons aanbod.


Mogelijke combinaties met Aruba

Gemiddelde temperatuur Aruba


JAN
30°
FEB
30°
MRT
31°
APR
32°
MEI
32°
JUN
33°
JUL
33°
AUG
33°
SEP
33°
OKT
33°
NOV
32°
DEC
31°
Wil jij persoonlijke reistips van onze specialisten ontvangen? Laat dan hier je e-mail adres achter.